Kjære gjester

Vi forholder oss til de nye retningslinjene som er gitt av Oslo Kommune og deres veileder Risikovurdering for smittevern.

Vi tar ikke imot gjester som er synlig syke, hoster, nyser etc.

Vi tar heller ikke imot synlig berusede personer.

1)

Vi tar imot gjester ved døren og viser dem til bord. Holder minimum 1 meter avstand.

Vi informerer også kunden om minimumsavstand, oppfordrer til å desinfisere hender. 

2)

Skilting med informasjon er plassert både foran dørene og i restauranten.  

3)

Vi har desinfeksjon til hender ved inngangsdørene.  

4)

Maksimum 20 personer i hver gruppe, gjelder både ute og inne

Det anbefales at det bør være minst 1 meter avstand mellom personer innad i samme gruppe, med mindre disse er disse er i samme husstand/familie.  


5)

Minimum 1 meter mellom hver gruppe, helst 1 meter mellom hver person, så lenge de ikke er i samme husstand/familie.


6)

Bestilling og betaling skjer ved bordene. Vi oppfordrer kunden til å betale med kort.  


7)

Take away/laminerte menyer brukes, kastes/vaskes etter bruk

Salt og Pepper gis kun ved forespørsel, desinfiseres med desinfiseringsmidler etter hver gjest/bord

Sauser som ketchup, aioli etc serveres i porselen som tømmes og vaskes etter hver gjest/bord

Vannflasker desinfiseres med desinfiseringsmidler etter hver gjest/bord

Kortmaskiner desinfiseres med desinfiseringsmidler etter hver gjest/bord.  


Vi bruker desinfiseringsmidler på overflater kontinuerlig. Bord, stoler, dørhåndtak, kortmaskiner etc.